Destinem els beneficis obtinguts a beques menjador

Home / Destinem els beneficis obtinguts a beques menjador
El divendres dia 6 de març de 2015, a les dependències del consell Comarcal del Bages, va tenir lloc el lliurament de 3.000€ per a Beques Menjador recaptats en la Primera Edició de la Cursa Solidària Entre Vinyes.
El passat 12 d’octubre va tenir lloc la Primera Edició de la Cursa Solidaria Entre vinyes (www.cursaentrevinyes.cat), organitzada per la Jove Confraria de Vins del Bages amb col·laboració dels Amics de la Cursa d’Artés, el Centre Excursionista del Bages, el Centre Excursionista d’Avinyó i els Punk-trail. La cursa, amb un format totalment benèfic i solidari, va aplegar més 350 participants repartits en tres categories que van gaudir d’un itinerari de bellesa excepcional per l’epicentre de la tradició vinícola de la Denominació d’Origen Pla de Bages, a través de les vinyes que discorren entre Artés i Horta d’Avinyó.
Entrega xec per beques menjador

Entrega dels beneficis de la cursa als responsables del Consell Comarcal per beques menjador

Els beneficis obtinguts es van destinar íntegrament a la subvenció de beques menjador per als infants que més ho necessiten de la nostra comarca. Amb aquest objectiu, ahir divendres es va fer entrega d’un taló de 3.000€ a Mercè Cardona, Presidenta del Consell Comarcal del Bages, organisme que gestiona aquestes beques. L’acte que va tenir lloc a les dependències d’aquest organisme a Manresa, va comptar amb la presència del Consellers de Benestar i Familia  Joan Vinyes i la Consellera d’Ensenyament Sònia Díaz, així com de representats de les entitats organitzadores i col·laboradores de la cursa.

Els càrrecs del Consell Comarcal van agraïr la donació i el fet que es pensés en els infants com a protagonistes d’aquesta iniciativa. Mercè Cardona va destacar que la situació és molt més greu del què pensem i va expressar que aquesta aportació seria de gran utilitat per a un seguit de families a qui les ajudes se’ls acabaven el proper mes d’abril degut a les retallades que han afectat aquesta partida pressupostària.
El balanç final de la cursa reflecteix uns ingressos per les inscripcions dels participants que van arribar als 3.406€ i que es van sumar als 1.500€ aportats com a subvenció per part de l’Obra Social de La Caixa. Les despeses d’organització van pujar 2.328€. El resultat final va ser de 2.578€ en positiu. La JCVB va afegir a aquest import els 422€ necessaris per tal de poder extendre el xec per valor dels 3.000€.
Cal destacar la col·laboració d’altres entitats com Diputació de Barcelona, Ajuntament d’Artés, Geoparc, Regió7, Coca-Cola, la Confraria de Vins del Bages, els cellers de la DO Pla de Bages,, Fundació Universitària del Bages, Forn de Cabrianes, Ral d’Avinyó, Vinkles.com, Printdigital.cat, Gimnás Cube Manresa, Peugeot Sarauto, Món d’Oci, Friman, Garoina, PanricoDonuts, Medical Expres, JC Espectacles,… sense tots i cadascún d’ells aquest donatiu no hauria estat possible.
Des de la Jove Confraria de Vins del Bages ja treballen en l’organització de la Segona Edició de la Cursa Solidària Entre Vinyes, amb l’objectiu de consolidar la cursa i obtenir una recaptació superior per a una causa tan important. Varies entitats col·laboradores com l’Obra Social de la Caixa ja han manifestat la seva intenció de seguir col·laborant.
Alguns dels col·laboradors de la Cursa Entre Vinyes que van ser presents en l’acte d’entrega del xec

Alguns dels col·laboradors de la Cursa Entre Vinyes que van ser presents en l’acte d’entrega del xec

Contacta'ns

Envia'ns un e-mail i intentarem respondre tant aviat com ens sigui possible.